Pet24.ro | Pet Shop Online | Livrare in 24h prin FAN Courier

Site pages

Informatii despre livrare

In urma lansarii comenzii dumneavoastra, veti primi in cel mai scurt timp un e-mail de confirmare.

Asiguram ambalarea corespunzatoare si livrarea produselor comandate de pe site-ul www.pet24.ro, in cele mai bune conditii de transport si depozitare, in orice localitate din Romania. Va rugam sa verificati integritatea ambalajului si sa nu primiti produsele care prezinta ambalaje deteriorate. 

Livrarea comenzilor se face in termen de 1 - 4 zile lucratoare de la lansarea comenzii*, in functie de produsele disponibile in stoc sau la furnizori.

*Pentru comenzile cu livrare in Bucuresti, sunt cazuri in care livrarea se va face in ziua comenzii.

*Produsele din sticla cu o greutate mai mare de 5 kg vor fi livrate in 2 - 4 zile lucratoare, cu exceptia livrarilor in Bucuresti .

Comenzile cu livrare in Bucuresti 

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 100 lei, se percepe o taxa de transport de 9 lei.

Comenzile cu livrare in alte localitati din Romania (fara taxa de km suplimentari)

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 150 lei, se percepe o taxa de transport de 18 lei.

Comenzile cu livrare in alte localitati din Romania (cu taxa de km suplimentari)

Stimate client, poate fi aplicata o taxa suplimentara de transport de 15 lei pentru localitatile din Romania care nu se regasesc in lista de acoperire FAN Courier. Lista poate fi descarcata de aici. In cazul in care taxa de km exteriori se aplica, dar nu ati fost instiintat in momentul finalizarii comenzii, veti fi contactat telefonic in cel mai scurt timp.

Informatii utile despre livrare

Comenzile plasate inainte de ora 13:00 sunt procesate in aceeasi zi lucratoare.

Scopul nostru este ca produsele sa ajunga la dumneavoastra cat mai repede dupa ce ati finalizat comanda. Depozitul central se afla in Bucuresti, insa pentru a ajunge la dumneavoastra in 24h de la confirmarea stocului, in functie de localitatea dumneavoastra, putem trimite uneori direct de la depozitele noastre din Constanta, Iasi, Ploiesti, Cluj-Napoca, Baia Mare, Brasov, Craiova, Timisoara sau Lugoj.

Termenul de livrare va fi comunicat telefonic si va fi respectat, insa pot exista cartari gresite in depozitele firmei de curierat. Operatorii nostri monitorizeaza atent stadiul livrarii si veti fi informat telefonic daca nu se respecta data de livrare stabilita.

Va multumim ca ati ales magazinul nostru!